Tegye láthatóvá az eseményeket, vagy színesebbé a rendezvényt vetítőeszközökkel. Projektoraink széleskorű alkalmazásokat tesznek lehetővé. Egy egyszerű előadás is látványosabb, ha nagy méretben tárjuk a közönség elé. Írja le, mondja el nekünk milyen alkalomra szeretne vetítőt és mi kiválasztjuk Önnek a legjobb megoldást, a legjobb áron.


Hordozható vetítőEgyszerű, hordozható vetítők
Méretük, technikai tudásuk és így áruk is alacsony, azonban egyszerű feladatokat kíválóan ellátnak. 2-3 méteres átmérőjű képet lehet velük ideális körülmények között elérni. Ez a legtöbb esetben elegendő. Felbontásuk alkalmas prezentációk, vagy egyéb számítógépes jelek továbbítására. Ha szükséges, adunk a helyiséghez megfelelő méretű vásznat és hangosítást is.Professzionális projektorok

Kezelésük, beüzemelésük már nagyobb szakértelmet igényel. Azonban csapatunk és technikai felszereltségünk biztos garancia arra, hogy a rendezvény alatt a legtökéletesebb kiszolgálásban és látványban legyen része. Ezek a vetítők már igazi óriásképernyőket tudnak biztosítani, ami kétség kívül lenyűgöz minden részvevőt. Természetesen rendelkezünk nagyméretű vásznakkal is és minden egyéb kellékkel, ami szükséges.


Tekintse meg árainkat, vagy érdeklődjön on-line oldalunkon keresztül, esetleg csörögjön ránk!